Veteran & NOK-50

På denna sida finner du information om Nässjö OKs veteranverksamhet.

 

 

Veteran-OL

Veteran-OL är orientering där det finns fyra olika banor att välja mellan. Mer information om veteran-OL hittar du här på Nässjö OKs hemsida.

Eller så finns det mycket information på OL-veteranernas egna hemsida som du hittar här.

 

 

NOK-50

NOK-50 är en organisation bestående av NOK-medlemmar över 50 år. NOK-50 stödjer bland annat Nässjö OKs ungdomsverksamhet, men har också till syfte att ordna lämpliga aktiviteter för NOK:s äldre medlemmar.

 

 

Ordförande för NOK-50 är Britt-Marie Halvardsson  070 - 287 99 19 (till henne eller någon av de övriga styrelseledamöterna kan du ringa om du vill veta mer, eller vill bli medlem.)

 

Sekreterare: Rolf Rahm

 

Kassör Tomas Carlsson

 

Ledamöter Inga Widfeldt och Bodil Alnervik

 

 

NOK-50 medverkar i veteranernas Höglandssamarbete, vilket innebär att vi har möjlighet att träffas och orientera varje ondagsförmiddag från mitten av april till oktober, med ett kort uppehåll under högsommaren, varje år. Tävlingar fördelas mellan 10 klubbar på Höglandet. Vid ett tillfälle per år möter vi veteranerna från Vätterbygden i ädel kamp. Alla NOK-medlemmar över 50 år är välkomna att delta. Aktuellt tävlingsprogram presenteras under fliken veteran-OL.

 

 

NOK-50 ordnar också en hel del andra aktiviteter som t.ex. bussutflykter, grötfest mm.

 

 

Tisdagspromenader

Från augusti till och med maj månad går veteranerna på en tisdagspromenad. Promenaderna brukar vara 7-8 km och vi håller oss i Nässjös omgivningar. Vi träffas på parkeringen vid sporthallen kl. 9.00. Det krävs ingen föranmälan - det är bara att komma till sporthallen. Att vara med på promenaden är naturligtvis gratis, men bilresorna ut i naturen betalar vi. Glöm bara inte matsäck och kanske något att sitta på under fikarasten!