Lag till 25-manna anmält

  • 28 aug 2023

Vad roligt att så många NOKare är intresserade av att vara med och springa 25-manna. Du har gjort det möjligt att Nässjö OK återigen har anmält ett lag till 25-manna.

Jag kommer att återkomma med en laguppställning hyfsat snart, men preliminärt kommer sträckorna att fördelas enligt följande (utan någon sträckordning eller inbördes ordning)

Löpare till sträcka 1, 5, 7, 24: Simon Lennermo, Måns Lennermo, Anton Persson, Torbjörn Persson, Markus Nordmark, Daniel Halvardsson, Johan Anemyr, Albin Lager, David Nero, Fredrik Lundqvist

Löpare till sträcka 2, 6, 25: Elin Svensson, Moa Svensson, Linda Sahlin, Anna Lennartson, Anna Nordmark, Helena Karlsson

Löpare till sträcka: 3, 23: Kjell Nero, Bo-Gunnar Josefsson, Charlotte Stenhag, Linda Kindgren, Magnus Svensson

Löpare till sträcka 4: Malte Stenhag, Oscar Sandin, Alma Lundqvist, Veronica Sahlin

Reserver: Simon Lundqvist, Åsa Flink Svensson, Jonny Lindén, Linus Lager

 

Är det fler som vill vara med men som inte är med ovan? Hör gärna av dig till Simon så sätter jag upp dig på reservlistan i så fall. 

 

För de som planerar att bo över antingen från fredag till lördag eller också stanna till söndagens individuella medeldistans är ett tips på boende Forenom Lägenhetshotell i Flemingsberg (https://www.forenom.com/sv/) som är ett enklare hotellboende med självhushåll. Jag och Måns bodde där förra året och det fungerade bra. Jag och Måns har bokat boende där i år igen. Är hyfsat nära till 25-manna även i år därifrån.