Nyheter NOK

Gängbudkavlen 2023 avgjord

  • 10 jun 2023

I strålande solsken var det ett gäng NOKare som samlades i Lövhult för att springa årets Gängbudkavle. Nästan sju tremannalag kom till start.

Tjoget 2023!!!! Preliminär laguppställning.

  • 10 jun 2023

Härligt att så många är intresserade av Tjoget. (Sommarens höjdpunkt).

Jag har gjort en preliminär laguppställning av alla intresseanmälda löpare.

Sprint-KM

  • 6 jun 2023

Dags för årets första klubbmästerskap. Och först ut, precis som traditionen bjuder, är det sprinten som står på programmet. Vi passar på samtidigt som vår deltävling av Höglandets Sprint-Cup arrangeras. Var bara observant så att du anmäler dig i rätt klass för att få vara med i KM (specificeras nedan). 

Torsdagsträningar

  • 6 jun 2023

De organiserade ungdomsträningarnas tid är förbi. För den här våren. Så underbart det har varit med alla glada o intresserade ungdomar. Avslutningen bjöd på klassisk poängorientering och glass till alla. Inte alls dumt. 

För er som är sugna fortsätter vi dock att ses på torsdagarna. Klubbstugan håller öppet åtminstone ett tag till. Träning utan uthängda kontroller erbjuds. Se kalendern för eventuella uppdateringar. Om vi får för oss att testa något annat terrängområde. 

Gängbudkavlen 2023

  • 2 jun 2023

Förra årets segerduo Helena Karlsson och Simon Lennermo hälsar er välkomna till årets gängbudkavle. Gängbudkavlen är en klubbintern stafett som alla kan vara med på. Sträckor och svårighetsnivåer anpassas efter vilka som är med. Gängbudkavlen arrangeras lördag 10 juni.