Nyheter NOK

Träning innan årsmötet

  • 18 jan 2024

Motionsgården kommer hålla öppet ytterligare en tid i väntan på att ny entreprenör utses (tidigare entreprenör har gått i konkurs). 

Det innebär att vi tränar i Lövhult innan årsmötet och kan sedan duscha/byta om som vanligt. Helt frivilligt att träna men trevligt om några är sugna. 

Med det vinterlandskap vi har förstår jag fullt att skidor kan locka mest. Men ni som vill orientera anmäler det senast torsdag 25/1 till Måns. Räkna med att det blir likt en vanlig lördagsdistansträning. Det vill säga ca 6-7 km utan kontroller. Vi startar 11.00 så hinner vi lagom till lunchen klockan 13.00

Distanspass lördagar

  • 9 jan 2024

En nyhet under vintern är att vi kommer erbjuda distanspass varannan lördag, detta efter en idé som kom upp på vår planeringsdag. 

Orientering står på programmet. Dock inga kontroller uthängda. Vi försöker anpassa tempot så att alla kan vara med, men det kan bli så att vi delar upp oss lite ifall det är för ojämnt. 

 

Torsdagsträning januari - mars

  • 9 jan 2024

Vi fortsätter att träna på under torsdagskvällarna. Detta kommer fortsätta även då Motionsgården är stängd för renovering. Rekommenderar då att ta med något torrt ombyte innan färd hemåt. Hur vi gör med fikat tar vi från gång till gång. 

Alla är självklart välkomna ut. Lennermobrothers kör träning enligt nedan (finns även i kalendern där det uppdateras ifall någon ändring). 

Varannan vecka någon form av backlöpning, varannan vecka orientering med lampa (inga kontroller uthängda). 

Utbildningsdag

  • 8 jan 2024

Smålands Orienteringsförbund arrangerar sin årliga kursdag i Nässjö på Hotell Högland lördagen den 3:e februari 08.30 - 16.00

Är du intresserad av att vara med och tänker dig använda dig av kunskapen i Nässjö OK är det helt ok att göra en anmälan. Klubben står för utbildningskostnaden. 

Inbjudan och anmälan till de olika kurserna hittar du här: Kursdagen den 3 februari - Orienteringsförbundet

Kallelse årsmöte lördag 27 januari

  • 1 jan 2024

Nässjö OK bjuder in till årsmöte lördagen 27 januari